13.10.2009, 09:32
|
|
|
Инженер
Поблагодарили 51 раз(а) в 44 сообщениях
|
Как правильно побелить квартиру (стены и потолок)?
Сообщение от Voyutichi
|
|
Правильно! Тому я вибрав вапно. Вийшло супер (правда без малюнку, тільки колір).
|
Как равномерно наложить вапно так, чтобы не было видно полос, разводов и т.д. Можете показать фото стены, побеленной вапном.
|
|
|
|
| Ссылки спонсоров |
 |
|
|
13.10.2009, 09:47
|
|
|
Модератор
Поблагодарили 500 раз(а) в 407 сообщениях
Відповідь: Какие выбрать обои???
Покажу, обов"язково, тільки з понеділка.
Щоб не було полос, майстри (а я підглядав за їх роботою) пройшлися перший раз по стінах (шпакльованих під "0") вапняним кольором щіткою. Тут фішка в тому, щоб не залишити полос від щітки - потрібно розтирати щіткою до тих пір, поки полоси від щітки щезнуть. І так всі стіни і стелі. А вже потім - діло техніки. На загрунтовану таким чином поверхню наноситься розпилювачем проціджена вапняна фарба.
виходить супер. Постараюсь зробити якісні фото, щоб було видно фактуру. Вона, хоч і дуже дрібненька, але є.
|
|
|
|
Пользователь сказал cпасибо:
|
|
|
14.10.2009, 10:42
|
|
|
Модератор
Відповідь: Как правильно побелить квартиру (стены и потолок)?
та цей ремонт минулого року так "залив сала за шкіру", що до тепер мороз по шкірі... до 10 жовтня ночував в гаражі. Так що процес побілки я не зафотографував, вибачайте. А фотки поверхні побілених стін - причіплю.
|
|
|
|
14.10.2009, 10:49
|
|
|
Администратор
Поблагодарили 241 раз(а) в 153 сообщениях
Re: Как правильно побелить квартиру (стены и потолок)?
Слава Богу, що хоч встигли побілити. Ми задовольнимось і словесним описом процесу та фотозвітом готової роботи
|
|
|
|
14.10.2009, 11:26
|
|
|
Подмастерье
Поблагодарили 13 раз(а) в 10 сообщениях
|
Re: Відповідь: Какие выбрать обои???
Сообщение от Voyutichi
|
Покажу, обов"язково, тільки з понеділка.
Щоб не було полос, майстри (а я підглядав за їх роботою) пройшлися перший раз по стінах (шпакльованих під "0") вапняним кольором щіткою. Тут фішка в тому, щоб не залишити полос від щітки - потрібно розтирати щіткою до тих пір, поки полоси від щітки щезнуть. І так всі стіни і стелі. А вже потім - діло техніки. На загрунтовану таким чином поверхню наноситься розпилювачем проціджена вапняна фарба.
виходить супер. Постараюсь зробити якісні фото, щоб було видно фактуру. Вона, хоч і дуже дрібненька, але є.
|
а известковые стены потом пачкаются, в смысле не стены, а одежда например если тиранешься?
|
|
|
|
14.10.2009, 12:44
|
|
|
Модератор
ні, не пачкаються. Хіба що вже дуже сильно притертися. Додається колір, який тоже трохи звязує вапно. Ну і вапно повинно бути хорошої якості. Я купляв чеське, гашене (так майстер захотів, хоча перед тим купив нашого, гашеного - він не захотів ним працювати). ВОно фільтроване, тобто готове до побілки, навіть цідити не потрібно. Продається в порошку, в мішках по 25 кг. хватило три мішки на весь будинок.
Я помітив, якщо робити побілку свіжогашеним вапном - виходить стійке покриття. Якщо не робити протягів у приміщенні, де щойно зроблена побілка (протяги, навіть найкоротші - суворо заборонені) і дати висохнути фарбі без зміни повітря у приміщенні - виходить майже скло ( у мене на стелі так декілька раз виходило, раніше, коли я ще сам робив побілку).
|
|
|
|
02.12.2009, 01:20
|
|
|
Новичок
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Re: Как правильно побелить квартиру (стены и потолок)?
Та как для меня то лучше всего водоимульсионка. Потом легче перекрасить через годы...
|
|
|
|
02.12.2009, 10:55
|
|
|
Модератор
Сообщение от retry
|
|
Потом легче перекрасить через годы..
|
так, перефарбувати - легше. Але ми тратимо часу на перефарбування набагато менше ніж на користування цією фарбою. Тобто знаходимось у приміщенні з фарбованими стінами, дихаємо повітрям, в яке попадають всі леткі складники фарби. Вапно в цьому сенсі - перевірений століттями продукт, а водоемульсійка - ще ні.
|
|
|
|
02.12.2009, 18:13
|
|
|
Бригадир
Поблагодарили 57 раз(а) в 52 сообщениях
|
Сообщение от Voyutichi
|
|
так, перефарбувати - легше. Але ми тратимо часу на перефарбування набагато менше ніж на користування цією фарбою. Тобто знаходимось у приміщенні з фарбованими стінами, дихаємо повітрям, в яке попадають всі леткі складники фарби. Вапно в цьому сенсі - перевірений століттями продукт, а водоемульсійка - ще ні.
|
Цілком підтримую!!!
|
|
|
|